Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak gołąbki bez kapusty.
Wszystkie składniki włożyć do miski ( pietruszkę umyć i drobno pokroić ). Dobrze wyrobić najlepiej ręką.
Jeżeli masa będzie za sucha dodać wody , jeżeli za mokra dodać bułki tartej .
Uformować kotlety i smażyć na patelni z obu stron aż do osiągnięcia złotego koloru.
Przepis dnia
hreczanyki to mięsno-gryczane kotlety wywodzące się z Kresów, a swą nazwę zaw...
Odsłon: 23690
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 1987
ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują
Odsłon: 68
Jeśli chodzi o kiszonki, to od razu myślimy o ogórkach, jednak wiele innych w...
Odsłon: 214
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 1987
ulubione, słodkie ogórki mojej córki, robie je od wielu lat i ciągle smakują
Odsłon: 68
Jeśli chodzi o kiszonki, to od razu myślimy o ogórkach, jednak wiele innych w...
Odsłon: 214
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miski ( pietruszkę umyć i drobno pokroić ). Dobrze wyrobić najlepiej ręką. Jeżeli masa będzie za sucha dodać wody , jeżeli za mokra dodać bułki tartej . Uformować kotlety i smażyć na patelni z obu stron aż do osiągnięcia złotego koloru.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Matiasy z brokułami i ziemniakami
Dania główne
Kaczka nadziana mieszanką grzybów
Dania główne
Rosół drobiowo wołowy z kulkami ryżowymi
Dania główne
Makaron w drobiowym sosie
Matiasy z brokułami i ziemniakami
Sezon na matiasy dobiega końca, świetna okazja, aby jeszcze raz nacieszyć się...
Odsłon: 9
Kaczka nadziana mieszanką grzybów
Polecam bardzo smaczną kaczkę nadzianą pysznym farszem z różnych gatunków grz...
Odsłon: 60