Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak gołąbki bez kapusty.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 337
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1228
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 337
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1228
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miski ( pietruszkę umyć i drobno pokroić ). Dobrze wyrobić najlepiej ręką. Jeżeli masa będzie za sucha dodać wody , jeżeli za mokra dodać bułki tartej . Uformować kotlety i smażyć na patelni z obu stron aż do osiągnięcia złotego koloru.