Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOBRY POMYSŁ NP. NA ŚWIĄTECZNY OBIAD.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1005
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4640
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1286
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1005
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4640
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1286
Składniki
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli.
Kotlety nacieramy mieszanką soli, pieprzu, majeranku oraz czosnku i odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce.
Na patelni rozgrzewamy olej i obsmażamy kotlety na rumiano.
Dolewamy wywar i dusimy pod przykryciem około 20 minut.
Mięso zdejmujemy z patelni. wywar przecedzamy.
Z masła i mąki robimy zasmażkę, dolewamy wywar i cały czas mieszając zagotowujemy.
Sos zaprawiamy śmietaną i przyprawiamy do smaku.
Smacznego:)