Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,dobre,nie wymagające dużo pracy
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1680
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1148
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2217
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1680
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1148
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2217
Składniki
Filety kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki.Czosnek miażdżymy w prasce,łżkę vegety i dodajemy do filetów.Odstawiamy na 15 min.do lodówki.
Jajko,majonez,mąkę i musztardę dokładnie mieszamy z dwoma łyżkami vegety tak aby powstało gęste ciasto.ięso dokładnie mieszamy z ciastem i łyżką nakładamy na patelnię z gorącym olejem formując kotleciki. Smażymy z obu stron,aż się zrumienią. Czasem dodaję również do środka drobno pokrojone i podsmażone pieczarki lub żółty ser.