Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,dobre,nie wymagające dużo pracy
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3547
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3547
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Filety kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki.Czosnek miażdżymy w prasce,łżkę vegety i dodajemy do filetów.Odstawiamy na 15 min.do lodówki.
Jajko,majonez,mąkę i musztardę dokładnie mieszamy z dwoma łyżkami vegety tak aby powstało gęste ciasto.ięso dokładnie mieszamy z ciastem i łyżką nakładamy na patelnię z gorącym olejem formując kotleciki. Smażymy z obu stron,aż się zrumienią. Czasem dodaję również do środka drobno pokrojone i podsmażone pieczarki lub żółty ser.