Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zużyć pozostałe po świętach zapasy ugotowanych na twardo jaj :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13079
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13079
Składniki
Jajka i brokuł kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy wg uznania i zawijamy tak powstały farsz w naleśniki. Krokiety obtaczamy w jajku i sezamie i kładziemy na rozgrzany na patelni olej kokosowy, który w między czasie przybierze już konsystencję lejącą. Smażymy krokiety z każdej strony na złoty kolor.