Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zużyć pozostałe po świętach zapasy ugotowanych na twardo jaj :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4684
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4684
Składniki
Jajka i brokuł kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy wg uznania i zawijamy tak powstały farsz w naleśniki. Krokiety obtaczamy w jajku i sezamie i kładziemy na rozgrzany na patelni olej kokosowy, który w między czasie przybierze już konsystencję lejącą. Smażymy krokiety z każdej strony na złoty kolor.