Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche miesko krolika z boczusiem,palce lizac!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9551
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1148
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11498
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 516
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9551
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1148
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11498
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 516
Składniki
Mieso umyc ,do miski wlac pol szklanki wina i ocet,wlozyc mieso na chwile,po czym wyciagnac i osuszyc papierem kuchennym.Krolika wlozyc na rozgrzana patelnie i przyrumienic na zloty kolor. Posiekac czosnek wymieszac z boczkiem i dodac do miesa. Uzupelnic sola , pieprzem i rozmarynem oraz zgniecionym reka czosnkiem.
Jak wszysko ladnie sie zarumieni dodac pozostale wino,przykryc pokrywka i zostawic na malym ogniu na 30 min,pod koniec odkryc zeby wino moglo wyparowac.Podawac z swiezo pokrojana pietruszka