Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche miesko krolika z boczusiem,palce lizac!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11016
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13279
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11016
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13279
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Składniki
Mieso umyc ,do miski wlac pol szklanki wina i ocet,wlozyc mieso na chwile,po czym wyciagnac i osuszyc papierem kuchennym.Krolika wlozyc na rozgrzana patelnie i przyrumienic na zloty kolor. Posiekac czosnek wymieszac z boczkiem i dodac do miesa. Uzupelnic sola , pieprzem i rozmarynem oraz zgniecionym reka czosnkiem.
Jak wszysko ladnie sie zarumieni dodac pozostale wino,przykryc pokrywka i zostawic na malym ogniu na 30 min,pod koniec odkryc zeby wino moglo wyparowac.Podawac z swiezo pokrojana pietruszka