Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche miesko krolika z boczusiem,palce lizac!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414480
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414480
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Składniki
Mieso umyc ,do miski wlac pol szklanki wina i ocet,wlozyc mieso na chwile,po czym wyciagnac i osuszyc papierem kuchennym.Krolika wlozyc na rozgrzana patelnie i przyrumienic na zloty kolor. Posiekac czosnek wymieszac z boczkiem i dodac do miesa. Uzupelnic sola , pieprzem i rozmarynem oraz zgniecionym reka czosnkiem.
Jak wszysko ladnie sie zarumieni dodac pozostale wino,przykryc pokrywka i zostawic na malym ogniu na 30 min,pod koniec odkryc zeby wino moglo wyparowac.Podawac z swiezo pokrojana pietruszka