Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche miesko krolika z boczusiem,palce lizac!
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 687
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 50
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 90
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 687
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 50
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 90
Składniki
Mieso umyc ,do miski wlac pol szklanki wina i ocet,wlozyc mieso na chwile,po czym wyciagnac i osuszyc papierem kuchennym.Krolika wlozyc na rozgrzana patelnie i przyrumienic na zloty kolor. Posiekac czosnek wymieszac z boczkiem i dodac do miesa. Uzupelnic sola , pieprzem i rozmarynem oraz zgniecionym reka czosnkiem.
Jak wszysko ladnie sie zarumieni dodac pozostale wino,przykryc pokrywka i zostawic na malym ogniu na 30 min,pod koniec odkryc zeby wino moglo wyparowac.Podawac z swiezo pokrojana pietruszka