Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jedynie dwuskładnikowe, a możliwości przygotowania jest kilka. Ja proponuje zrobić kukurydzę na parze...
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 149
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3820
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 149
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3820
Składniki
Kukurydzę obieramy z liści, myjemy i gotujemy na parze około 15 minut.
Na patelni rozpuszczamy masło, kladziemy na nią ugotowaną kukurydzę i smażymy kilka minut, obracając i nacierając masłem kolbę, aż do lekkiego zrumienienia. Gotowe!