Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chce tylko zaznaczyc ze kurczak nie bedzie identyczny jak ten ktorego znamy z KFC.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Kurczaka podzielic ,umyc,wlozyc do miski,zalac mlekiem z dodatkiem czosnku ,tymianku ,bazylli i soli,odstawic na kilka godz.(12H).Tarta bulke ,sol,pieprz i papryke wymieszac.Kurczaka odsaczyc ,podzielic na porcje obtoczyc w bulce tartej.Olej mocno podgrzac na patelni.Ukladac na goracym tluszczu ,smazyc na zloty kolor.