Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chce tylko zaznaczyc ze kurczak nie bedzie identyczny jak ten ktorego znamy z KFC.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Składniki
Kurczaka podzielic ,umyc,wlozyc do miski,zalac mlekiem z dodatkiem czosnku ,tymianku ,bazylli i soli,odstawic na kilka godz.(12H).Tarta bulke ,sol,pieprz i papryke wymieszac.Kurczaka odsaczyc ,podzielic na porcje obtoczyc w bulce tartej.Olej mocno podgrzac na patelni.Ukladac na goracym tluszczu ,smazyc na zloty kolor.