Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6219
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13137
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4873
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6219
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13137
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4873
Składniki
piersi pokroic na cienkie paseczki i podsmazyc na oliwie
cebule pokroic w gruba kostke i udusic
ugotowac ryz
po uduszeniu cebuli dodac rodzynki
wszystko wymieszac i podac poki cieple