Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z tagliatelle"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8640
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8640
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Składniki
Z posiekanej papryczki chili, czosnku, soli, pieprzu, słodkiej papryki w proszku, jogurtu i oliwy przygotuj marynatę.
Zanurz w niej rozbitą pierś kurczaka. Wstaw mięso do lodówki na godzinę.
Po zamarynowaniu usmaż drób na oliwie.
Obraną cukinię oraz marchew pokrój w paski przy pomocy obieraczki i ugotuj w osolonej wodzie.
Ułóż mięso na półmisku razem z warzywami, burakami i ugotowaną kaszą.
Czas przygotowania: 60 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax