Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, łatwa w przygotowaniu potrawa. Rano mieszasz, wieczorem jesz ;)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Składniki
Wymieszaj żurawinę z oliwą i cebulą. Pierś z kurczaka włóż do szklanego naczynia i zalej przygotowanym, dobrze wymieszanym sosem. Przykryj naczynie i odłóż na 7-9 godzin do lodówki. Rozgrzej piekarnik do ok 180''''C. Wyciągnij kurczaka z lodówki i połóż na foli aluminiowej a następnie włóż do piekarnika na ok 90min. W trakcie pieczenia potrawę można polać pozostałym sosem.