Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, łatwa w przygotowaniu potrawa. Rano mieszasz, wieczorem jesz ;)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 389
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15068
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1823
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 389
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15068
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1823
Składniki
Wymieszaj żurawinę z oliwą i cebulą. Pierś z kurczaka włóż do szklanego naczynia i zalej przygotowanym, dobrze wymieszanym sosem. Przykryj naczynie i odłóż na 7-9 godzin do lodówki. Rozgrzej piekarnik do ok 180''''C. Wyciągnij kurczaka z lodówki i połóż na foli aluminiowej a następnie włóż do piekarnika na ok 90min. W trakcie pieczenia potrawę można polać pozostałym sosem.