Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Parówki i kiełbasę pokroiłam w plasterki. Paprykę i cukinię w duże kostki. Cebulę i czosnek drobniej.
Podsmażyłam parówki i kiełbasę kilka minut. Na drugiej patelni podsmażyłam cebulę. Wędliny i cebulę przełożyłam do wysokiego garnka.
Paprykę i cukinię udusiłam średnio twardą (wszystko razem i tak bedzie się jeszcze dusić)
Wszystkie wędliny i warzywa połączyłam w garnku. Dodałam sparzone, obrane i pokrojone w duże kawałki pomidory.
Dodałam czosnek, sól, pieprz, paprykę w proszku, łyżeczkę koncentratu pomidorowego.
Dusiłam 15 minut. SMACZNEGO!