Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 80
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18660
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7147
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30777
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 80
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18660
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7147
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30777
Składniki
Parówki i kiełbasę pokroiłam w plasterki. Paprykę i cukinię w duże kostki. Cebulę i czosnek drobniej.
Podsmażyłam parówki i kiełbasę kilka minut. Na drugiej patelni podsmażyłam cebulę. Wędliny i cebulę przełożyłam do wysokiego garnka.
Paprykę i cukinię udusiłam średnio twardą (wszystko razem i tak bedzie się jeszcze dusić)
Wszystkie wędliny i warzywa połączyłam w garnku. Dodałam sparzone, obrane i pokrojone w duże kawałki pomidory.
Dodałam czosnek, sól, pieprz, paprykę w proszku, łyżeczkę koncentratu pomidorowego.
Dusiłam 15 minut. SMACZNEGO!