Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia dietetyczna. 1001 przepisów". Zapraszam również na bloga
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać sól i oliwę, doprowadzić do wrzenia, wrzucić makaron i gotować 7 min.
Szynkę podsmażyć bez tłuszczu na patelni z nieprzywierającą powłoką, dodać czosnek i śmietanę. Wszystko podgrzewać kilka minut na małym ogniu.
Makaron odcedzić, przełożyć na talerze, polać sosem i posypać natką. Gotowe!