Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia dietetyczna. 1001 przepisów". Zapraszam również na bloga
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1009
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2177
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1009
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2177
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać sól i oliwę, doprowadzić do wrzenia, wrzucić makaron i gotować 7 min.
Szynkę podsmażyć bez tłuszczu na patelni z nieprzywierającą powłoką, dodać czosnek i śmietanę. Wszystko podgrzewać kilka minut na małym ogniu.
Makaron odcedzić, przełożyć na talerze, polać sosem i posypać natką. Gotowe!