Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia dietetyczna. 1001 przepisów". Zapraszam również na bloga
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać sól i oliwę, doprowadzić do wrzenia, wrzucić makaron i gotować 7 min.
Szynkę podsmażyć bez tłuszczu na patelni z nieprzywierającą powłoką, dodać czosnek i śmietanę. Wszystko podgrzewać kilka minut na małym ogniu.
Makaron odcedzić, przełożyć na talerze, polać sosem i posypać natką. Gotowe!