Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
45 min • Porcja 131 kcal • Koszt porcji 2,10 zł • Przepis na 6 porcji
Ziemniaki gotuję w mundurkach, studzę, obieram, przepuszczam przez maszynkę. Dodaję mąkę, jajka, sól. Zagniatam gładkie ciasto.
Twaróg przepuszczam przez maszynkę. Cebulę drobno kroję, szklę na
maśle, miętę siekam, łączę z twarogiem i dodaję jajko. Doprawiam solą i pieprzem.
Ciasto wałkuję, szklanką wycinam krążki, napełniam farszem serowym. Zlepiam brzegi. Smażę w głębokim oleju na złoty kolor.Źródło: Kobieta i życie