Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A komu by się chciało bawić w zawijanie gołąbków w kapustę? :D
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 652
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 86
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 26
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2690
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 652
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 86
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 26
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2690
Składniki
Kapustę i cebule drobno pokroić.Pozostałe składniki dodać do kapusty i wyrobić na jednolitą masę. Formować w podłużne kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na gorącym oleju W garnku rozrobić 4 szklanki wody, 2 kostki rosołowe słoiczek przecieru pomidorowego, czubatą łyżkę vegety, magi i pieprz wymieszać na jednolita masę i w tym ułożyć podsmażone wcześniej kotleciki. całość dusić pod przykryciem jakieś 40 min.