Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A komu by się chciało bawić w zawijanie gołąbków w kapustę? :D
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414820
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414820
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Składniki
Kapustę i cebule drobno pokroić.Pozostałe składniki dodać do kapusty i wyrobić na jednolitą masę. Formować w podłużne kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na gorącym oleju W garnku rozrobić 4 szklanki wody, 2 kostki rosołowe słoiczek przecieru pomidorowego, czubatą łyżkę vegety, magi i pieprz wymieszać na jednolita masę i w tym ułożyć podsmażone wcześniej kotleciki. całość dusić pod przykryciem jakieś 40 min.