Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A komu by się chciało bawić w zawijanie gołąbków w kapustę? :D
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Składniki
Kapustę i cebule drobno pokroić.Pozostałe składniki dodać do kapusty i wyrobić na jednolitą masę. Formować w podłużne kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na gorącym oleju W garnku rozrobić 4 szklanki wody, 2 kostki rosołowe słoiczek przecieru pomidorowego, czubatą łyżkę vegety, magi i pieprz wymieszać na jednolita masę i w tym ułożyć podsmażone wcześniej kotleciki. całość dusić pod przykryciem jakieś 40 min.