Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMAKUJE WYBORNIE:)
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 948
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 948
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Składniki
Mięso natrzeć soląi pieprzem i odstawić w chłodne miejsce na minimum 2 godziny.
Po tym czasie ostrym nożem lub końcem drewnianej łyżki zrobić w mięsie otwór.
Owoce sparzyć i gotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem żubrówki i soku z pomarańczy.
W przygotowany otwór włożyć ugotowane i odsączone owoce wymieszane z natką.
Całość zawiązać sznurkiem i włożyć na 15 minut do nagrzanego do 200 stopni piekarnika, po tym czasie zmniejszyć temperaturę do 170 stopni, i piec jeszcze około 60 minut.
co jakiś czas podlewać mięso sokiem z ugotowanych owoców.
Smacznego:)