Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMAKUJE WYBORNIE:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Składniki
Mięso natrzeć soląi pieprzem i odstawić w chłodne miejsce na minimum 2 godziny.
Po tym czasie ostrym nożem lub końcem drewnianej łyżki zrobić w mięsie otwór.
Owoce sparzyć i gotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem żubrówki i soku z pomarańczy.
W przygotowany otwór włożyć ugotowane i odsączone owoce wymieszane z natką.
Całość zawiązać sznurkiem i włożyć na 15 minut do nagrzanego do 200 stopni piekarnika, po tym czasie zmniejszyć temperaturę do 170 stopni, i piec jeszcze około 60 minut.
co jakiś czas podlewać mięso sokiem z ugotowanych owoców.
Smacznego:)