Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie danie, podane w ciekawy sposób
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5409
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5409
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Składniki
Gotować ziemniaki ok 17 min. Wyjąć z garnka, lekko ostudzić, ponacinać. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu i w nacięcia powkładać plasterki pomidora i mozzarelli. Oprószyć solą, pieprzem i skropić łyżką oliwy. Zapiekać ok. 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.
Doprawić filety z łososia solą i pieprzem. Usmażyć na pozostałym oleju.