Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie danie, podane w ciekawy sposób
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17630
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6696
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17630
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6696
Składniki
Gotować ziemniaki ok 17 min. Wyjąć z garnka, lekko ostudzić, ponacinać. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu i w nacięcia powkładać plasterki pomidora i mozzarelli. Oprószyć solą, pieprzem i skropić łyżką oliwy. Zapiekać ok. 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.
Doprawić filety z łososia solą i pieprzem. Usmażyć na pozostałym oleju.