Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników spaghetti
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Cebulke pokroic w plastry i lekko dopsmazyc (tak zeby brzegi byly zarumienione)0,5 l sosu pomidorowego podgrzac z pokrojonymi w plastry oliwkami,na koniec dodac posiekany czosnek i wrzucic w kostke pokrojone pomidory(bez pestek).Ugotowany makaron wymieszac z polowa sosu ,reszte polac.Posypac cebulka i parmezanem.