Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników spaghetti
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Cebulke pokroic w plastry i lekko dopsmazyc (tak zeby brzegi byly zarumienione)0,5 l sosu pomidorowego podgrzac z pokrojonymi w plastry oliwkami,na koniec dodac posiekany czosnek i wrzucic w kostke pokrojone pomidory(bez pestek).Ugotowany makaron wymieszac z polowa sosu ,reszte polac.Posypac cebulka i parmezanem.