Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron ugotowc w osolonej wodzie.Odcedzic.Cebule czosnek obrac i drobno posiekac zeszklic na oleju.Dodac mieso i nasiona kopru,smażyc.Nastepnie dodac koncentrat i papryke,dusic ok 1min.Mieso podlac rosołem i śmietaną,zagotowac.Do potrawy dodac makaron i podgrzac w sosie.Koperek oplukac osuszyc i posiekac Posypac potrawe.