Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z sosem serowo -śmietankowym"
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 565
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3101
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 534
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 49
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 565
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3101
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 534
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 49
Składniki
Ugotuj makaron. Wymieszaj połowę siekanej natki, bazylię, starty parmezan, ser ricotta, jajka, kapary, śmietanę i przyprawy.
Makaron zalej sosem, dodaj groszek (jeśli jest mrożony, wcześniej go gotuj kilka minut), polej przygotowanym sosem. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. Posyp startym serem gouda i mozzarellą. Zapiekaj 25 minut w temp. 180°C. Posyp natką.Źródło: Dobry Tydzień