Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z sosem serowo -śmietankowym"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Ugotuj makaron. Wymieszaj połowę siekanej natki, bazylię, starty parmezan, ser ricotta, jajka, kapary, śmietanę i przyprawy.
Makaron zalej sosem, dodaj groszek (jeśli jest mrożony, wcześniej go gotuj kilka minut), polej przygotowanym sosem. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. Posyp startym serem gouda i mozzarellą. Zapiekaj 25 minut w temp. 180°C. Posyp natką.Źródło: Dobry Tydzień