Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy na oleju, dodajemy rozmrożony szpinak (ja dodawałam mrożony, tylko dłużej trzeba smażyć). Smażymy ok. 5 min, dodajemy sól i pieprz do smaku, dolewamy mleko i trzymamy jeszcze ok. 1 min. Zdejmujemy z ognia i dodajemy majonez. Mieszamy na jednolity sos. Wrzucamy na wcześniej ugotowany makaron i posypujemy serem. SMACZNEGO:)