Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 300
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 300
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy na oleju, dodajemy rozmrożony szpinak (ja dodawałam mrożony, tylko dłużej trzeba smażyć). Smażymy ok. 5 min, dodajemy sól i pieprz do smaku, dolewamy mleko i trzymamy jeszcze ok. 1 min. Zdejmujemy z ognia i dodajemy majonez. Mieszamy na jednolity sos. Wrzucamy na wcześniej ugotowany makaron i posypujemy serem. SMACZNEGO:)