Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mięsny torcik"
Wspaniały dodatek na drugie danie. Przepis jest naprawdę super- warto go wypr...
Odsłon: 540
Smak wyborny ,serdecznie polecam nie tylko do makaronu ,również sprawdzi się...
Odsłon: 3167
Mięsny kociołek szwagra przed laty składał się z kilku gatunków mięs (obowiąz...
Odsłon: 4825
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 25
Oto idealna sałatka dla kobiet po 50 roku życia, które chciałyby zadbać o fig...
Odsłon: 750
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 25
Oto idealna sałatka dla kobiet po 50 roku życia, które chciałyby zadbać o fig...
Odsłon: 750
Składniki
Na oleju podsmaż cebulę pokrojoną w kostkę. Dołóż mięso, obsyp przyprawami, po czym dołóż pomidory z puszki i duś ok. 20 minut.
Na koniec dodaj pokro jone w kostkę ziemniaki i całość wymieszaj.
Cukinię pokrój w plastry i podsmaż na grillu. Przełóż ją mięsem, tworząc torcik.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Dania główne
Młoda kapusta z pomidorami i kiełbasą
Dania główne
Makaron tortellini z mięsem mielonym i serem
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Nasz ostatni wypad w góry przyniósł nie tylko piękne widoki i opaleniznę ale...
Odsłon: 28
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 61