Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 328
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 328
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek podsmażyć razem z wędliną. Potem dodać sery i mleko (lub śmietankę). Zredukować sos (ma być jak śmietana), doprawić pieprzem, solą ostrożnie bo w dzisiejszych czasach sery, wędliny są koszmarnie słone, wsypać makaron, wymieszać. gotowe. (można zamiast wędliny użyć wędzonego łososia, ale wtedy dodajemy go na końcu do potrawy, nie smażymy)