Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 174
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 287
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 174
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 287
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek podsmażyć razem z wędliną. Potem dodać sery i mleko (lub śmietankę). Zredukować sos (ma być jak śmietana), doprawić pieprzem, solą ostrożnie bo w dzisiejszych czasach sery, wędliny są koszmarnie słone, wsypać makaron, wymieszać. gotowe. (można zamiast wędliny użyć wędzonego łososia, ale wtedy dodajemy go na końcu do potrawy, nie smażymy)