Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu ,tanie i bardzo smaczne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 852
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4116
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 852
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4116
Składniki
Z mleka,mąki i jajka zarobić ciasto naleśnikowe.Smażymy bardzo cieńki . Kapustę kiszona ugotować z grzybami i zmielić na grubym sitku. Zawijamy farsz w naleśniki. Pomidory obrać ze skórki lub zmieliś na maszynce ze skórami.Czosnek drobno posiekać i smażyć na wolnym ogniu na patelni mieszając aby się nie przypalił i nie nabrał goryczy.Jak czosnek się zeszkli dodać zmielone pomidory i smażyć z czosnkiem na patelni do momętu aż nadmiar wody odparuje.Doprawić sos sola i pieprzem do smaku.Polać nafaszerowane naleśniki sosem pomidorowym.Smacznego