Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu ,tanie i bardzo smaczne
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Z mleka,mąki i jajka zarobić ciasto naleśnikowe.Smażymy bardzo cieńki . Kapustę kiszona ugotować z grzybami i zmielić na grubym sitku. Zawijamy farsz w naleśniki. Pomidory obrać ze skórki lub zmieliś na maszynce ze skórami.Czosnek drobno posiekać i smażyć na wolnym ogniu na patelni mieszając aby się nie przypalił i nie nabrał goryczy.Jak czosnek się zeszkli dodać zmielone pomidory i smażyć z czosnkiem na patelni do momętu aż nadmiar wody odparuje.Doprawić sos sola i pieprzem do smaku.Polać nafaszerowane naleśniki sosem pomidorowym.Smacznego