Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki z parówką i szpinakiem"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Szpinak odparuj na patelni z dodatkiem masła. Przypraw solą i gałką muszkatołową, ostudź. Parówki obierz z osłonek, wrzuć do wrzątku, gotuj 3 min.
Jajka zmiksuj ze szczyptą soli, olejem, mąką, mlekiem i pół szklanki wody. Dodaj szpinak, wymieszaj, odstaw na 30 min.
Z ciasta usmaż na niewielkiej ilości oleju naleśniki z obydwu stron na złoty kolor. Każdy cienko posmaruj keczupem.
Ułóż parówkę, ciasno zwiń, przekrój na pół. Podawaj z warzywami.
<strong>Czas przygotowania: 50 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 2 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie