Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I TROSZKĘ INNE NALEŚNIKI.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
USMAŻYĆ NALEŚNIKI WEDŁUG SWOJEGO WŁASNEGO PRZEPISU. FILETA UMYĆ I POKROIĆ W KOSTKĘ I UDUSIĆ NA OLEJU Z PRZYPRAWĄ MAGI DO MIĘKKOŚCI. PIECZARKI UMYĆ I POKROIĆ W PLASTRY I UDUSIĆ Z PRZYPRAWAMI. W DUŻYM GARNKU ROZTOPIĆ MARGARYNĘ DODAĆ MĄKĘ. MLEKO PODGRZAĆ W INNYM GARNKU I CIEPŁE DOLEWAĆ STOPNIOWO DO MARGARYNY Z MĄKĄ CIĄGLE MIESZAJĄC. GDY SOS ZACZNIE GĘSTNIEĆ DOPRAWIĆ PIEPRZEM MAGI GAŁKĄ . GOTUJEMY OK 2 -3 MIN.
FILETA I PIECZARKI MIESZAMY ZE SOBĄ I NAKŁADAMY NA NALEŚNIKI Z 1 ŁYŻKĄ SOSU. ZWIJAMY I KROIMY NA 2 CZĘŚCI. UKŁADAMY W NACZYNIU ŻAROODPORNYM I POLEWAMY SOSEM. ZAPIEKAMY W PIEKARNIKU OK. 20-30 MIN. W TEM. 180-200 STOP. C