Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie dla amatorów zieleniny i przeciwników mięsa oraz tych co nie boją sie zapachu czosnku
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 868
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 55
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2118
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4130
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 868
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 55
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2118
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4130
Składniki
Z mleka (piwa), mąki, jakja, 1 łyżki loeju i szczypty soli zrobić ciasto naleśnikowe, o konsystencji śmietany (gdy jest za gęste ja dodaję trochę gazowanej wody mineralnej). Szpinak rozmrozić i podgrzać dobrze w rondlu dodając rozgnieciony czosnek, sól i pieprz do samu. Na naleśniki rozsmarować szpinak, dodać po plasterku sera, złożyć w kopertę i obsmażyć na patelni z dówch stron, Sos Knorra zrobić wg przepisu podawać gorące naleśniki polane sosem i posypane zieloną pietruszką. Smacznego