Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie dla amatorów zieleniny i przeciwników mięsa oraz tych co nie boją sie zapachu czosnku
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 48
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1800
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 312
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 414
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 559
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 48
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1800
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 312
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 414
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 559
Składniki
Z mleka (piwa), mąki, jakja, 1 łyżki loeju i szczypty soli zrobić ciasto naleśnikowe, o konsystencji śmietany (gdy jest za gęste ja dodaję trochę gazowanej wody mineralnej). Szpinak rozmrozić i podgrzać dobrze w rondlu dodając rozgnieciony czosnek, sól i pieprz do samu. Na naleśniki rozsmarować szpinak, dodać po plasterku sera, złożyć w kopertę i obsmażyć na patelni z dówch stron, Sos Knorra zrobić wg przepisu podawać gorące naleśniki polane sosem i posypane zieloną pietruszką. Smacznego