Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie, mięsne baryłki idealnie pasują do potraw ziemniaczanych.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11142
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11142
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
Składniki
Pokrój piersi kurczaka w pasy średniej grubości. Następnie pasy pokrój tak, aby przypominały kwadraciki. Kurczaka umieść do miski z mlekiem.
Zmieszaj curry, pieprz i sól z bułką tartą . Dla uwydatnienia smaku możesz dodać rozgniecione płatki kukurydziane. Mięso dokładnie obtocz w panierce. Teraz usmaż nuggetsy, aż przybiorą w miarę złocisty kolor. SOS Jeżeli masz ochotę na sos, możesz zmierzać 4 łyżki ketchupu z 8 łyżkami majonezu, 1.5 łyżki octu winnego , a także przyprawić pieprzem i solą.