Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Orientalne szaszłyki drobiowe z warzywami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 535
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 535
Składniki
porcje, : 15 min; picz: 15 min; porcja: 430 kcal, koszt: 4,50-5,60 zł.
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Cukinię i paprykę pokrój w kostkę, cebulę na ćwiartki, z chili usuń pestki i ją drobno posiekaj.
Wszystko włóż do większej miski, dopraw solą i pieprzem. Dodaj resztę przypraw, olej i wymieszaj.
Nadziej na szpadki i grilluj ok. 15 minut, obracając. W trakcie pieczenia skrop szaszłyki sokiem z cytryny i posmaruj je miodem.Źródło: Świat kobiety