Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Orientalne szaszłyki drobiowe z warzywami"
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 576
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3128
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 546
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 52
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 576
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3128
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 546
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 52
Składniki
porcje, : 15 min; picz: 15 min; porcja: 430 kcal, koszt: 4,50-5,60 zł.
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Cukinię i paprykę pokrój w kostkę, cebulę na ćwiartki, z chili usuń pestki i ją drobno posiekaj.
Wszystko włóż do większej miski, dopraw solą i pieprzem. Dodaj resztę przypraw, olej i wymieszaj.
Nadziej na szpadki i grilluj ok. 15 minut, obracając. W trakcie pieczenia skrop szaszłyki sokiem z cytryny i posmaruj je miodem.Źródło: Świat kobiety