Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne !
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, podzielić na cząstki. Podsmażyć je na oleju, dodać bulion i całość dusić 20 minut. Sporządzić wybrany farsz mięsny, papryki umyć, ściąć z nich wierzchy, usunąć gniazda nasienne, nałożyć farsz, przykryć papryki ściętymi wierzchami. Papryki ułożyć w naczyniu z sosem pomidorowym i dusić na małym ogniu 45 minut.