Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna odmiana dla wielbicieli duszonej kapusty :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Farsz: Kiełbaskę pokroić, zesmażyć na oleju z posiekaną cebulą, włozyc pokrojona kapustę, obrane i starte na tarce warzywnej ziemniaki - dodadzą kleju potrawie. Doprawić.
Papryki umyć, ściąć górną część i usunąć gniazda nasienne, osolić. Nałożyć farsz i przykryć górna częścią papryki.
Formę żaroodporna wysmarować np. masłem włożyć papryki i zalać sosem pomidorowym wymieszanym z bulionem. Zapiekać do 30 minut. Osobiście wolę zapiekane papryki bez sosu pomidorowego. Smacznego :)