Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna odmiana dla wielbicieli duszonej kapusty :)
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 121
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 654
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 121
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 654
Składniki
Farsz: Kiełbaskę pokroić, zesmażyć na oleju z posiekaną cebulą, włozyc pokrojona kapustę, obrane i starte na tarce warzywnej ziemniaki - dodadzą kleju potrawie. Doprawić.
Papryki umyć, ściąć górną część i usunąć gniazda nasienne, osolić. Nałożyć farsz i przykryć górna częścią papryki.
Formę żaroodporna wysmarować np. masłem włożyć papryki i zalać sosem pomidorowym wymieszanym z bulionem. Zapiekać do 30 minut. Osobiście wolę zapiekane papryki bez sosu pomidorowego. Smacznego :)