Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna odmiana dla wielbicieli duszonej kapusty :)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1703
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 296
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 586
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1703
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 296
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 586
Składniki
Farsz: Kiełbaskę pokroić, zesmażyć na oleju z posiekaną cebulą, włozyc pokrojona kapustę, obrane i starte na tarce warzywnej ziemniaki - dodadzą kleju potrawie. Doprawić.
Papryki umyć, ściąć górną część i usunąć gniazda nasienne, osolić. Nałożyć farsz i przykryć górna częścią papryki.
Formę żaroodporna wysmarować np. masłem włożyć papryki i zalać sosem pomidorowym wymieszanym z bulionem. Zapiekać do 30 minut. Osobiście wolę zapiekane papryki bez sosu pomidorowego. Smacznego :)