Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasty można podawać na różne sposoby: z chlebem , małymi crupiącymi bułczkami , pieczywem tostowym i z krakersami . Można od razu rozsmarować na pieczywie i ułożyć na talerzyku lub podać w większym naczyniu , smakowicie przyozdobione , by kżdy mógł je sam nakładać. smacznego !!!
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 15
Podobną zupę jadłam w knajpce na firmowej wigilii.Smakowała rewelacyjnie. Pie...
Odsłon: 4
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 193
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 480
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 59
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 15
Podobną zupę jadłam w knajpce na firmowej wigilii.Smakowała rewelacyjnie. Pie...
Odsłon: 4
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 193
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 480
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 59
Składniki
umyj dokładnie warzywa
obierz ogórek ze skórki, odkrój od rzodkiewek ogonki i liście.
przełóż do miski ser i dokładnie rozgnieć go widelcem
zetrzyj na drobnej tarce ogórek i rzodkiewki
posiekaj starannie szczypiorek
przełóż do miski z serem warzywa, dodaj 2 łyżki śmietany, odrobinę soli i pieprzu do smaku , a następnie wymieszaj ze sobą składniki koniec