Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasty można podawać na różne sposoby: z chlebem , małymi crupiącymi bułczkami , pieczywem tostowym i z krakersami . Można od razu rozsmarować na pieczywie i ułożyć na talerzyku lub podać w większym naczyniu , smakowicie przyozdobione , by kżdy mógł je sam nakładać. smacznego !!!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 294
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 294
Składniki
umyj dokładnie warzywa
obierz ogórek ze skórki, odkrój od rzodkiewek ogonki i liście.
przełóż do miski ser i dokładnie rozgnieć go widelcem
zetrzyj na drobnej tarce ogórek i rzodkiewki
posiekaj starannie szczypiorek
przełóż do miski z serem warzywa, dodaj 2 łyżki śmietany, odrobinę soli i pieprzu do smaku , a następnie wymieszaj ze sobą składniki koniec