Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasty można podawać na różne sposoby: z chlebem , małymi crupiącymi bułczkami , pieczywem tostowym i z krakersami . Można od razu rozsmarować na pieczywie i ułożyć na talerzyku lub podać w większym naczyniu , smakowicie przyozdobione , by kżdy mógł je sam nakładać. smacznego !!!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416624
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416624
Składniki
umyj dokładnie warzywa
obierz ogórek ze skórki, odkrój od rzodkiewek ogonki i liście.
przełóż do miski ser i dokładnie rozgnieć go widelcem
zetrzyj na drobnej tarce ogórek i rzodkiewki
posiekaj starannie szczypiorek
przełóż do miski z serem warzywa, dodaj 2 łyżki śmietany, odrobinę soli i pieprzu do smaku , a następnie wymieszaj ze sobą składniki koniec