Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki i pozywny obiad
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10702
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10702
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Zeszklic drobno pokrojona cebule i czosnek.Wrzucic szpinak. Dusic ok 10-15 min. W miedzyczasie odsaczyc tunczyka i kukurydze. Dodac po kolei - kukurydze i tunczyka. Dusic jeszcze 10 min. W miedzyczasie ugotowac makaron. Danie mozna posypac pokruszona feta. Smacznego!