Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny chrupiący i soczysty kurczak
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17094
Składniki
Kurczaka czyścimy, dokładnie myjemy a następnie nacieramy przyprawami. Pozostawiamy tak na około 2 godziny po czym nakładamy na butelkę. Do butelki nalewamy tak do połowy wody. Butelka może być po piwie. Tak nałożonego na butelkę kurczaka wkładamy do piekarnika i pieczemy około 1 godziny. Smacznego!