Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie do zrobienia
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4652
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12583
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7132
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4652
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12583
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7132
Składniki
Piersi pokroic w grubsze paski, obsmażyć na maśle doprawiając vegeta.
Dodac pokrojony szpinak, dusić około 3 miuty.Doprawic pieprzem, gałka muszkat. Przecisnąc czosnek przez praske. Podlac mlekiem.
Dołożyc serek maskarpone i mąke kukurydziana, dobrze wymieszac i zagotowac.
Jesli bedzie na wasz gust za geste to dolać mleka a jeśli za rzadkie to dosypac mąki. Ale mysle ze podane proporcje sa w sam raz :) Oczywiscie doprawiamy w/g uznania podanymi przyprawami. Podajemy z makaronem penne lub z ryżem.