Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie do zrobienia
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 24
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 24
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Składniki
Piersi pokroic w grubsze paski, obsmażyć na maśle doprawiając vegeta.
Dodac pokrojony szpinak, dusić około 3 miuty.Doprawic pieprzem, gałka muszkat. Przecisnąc czosnek przez praske. Podlac mlekiem.
Dołożyc serek maskarpone i mąke kukurydziana, dobrze wymieszac i zagotowac.
Jesli bedzie na wasz gust za geste to dolać mleka a jeśli za rzadkie to dosypac mąki. Ale mysle ze podane proporcje sa w sam raz :) Oczywiscie doprawiamy w/g uznania podanymi przyprawami. Podajemy z makaronem penne lub z ryżem.