Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo ciekawa odmiana :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1785
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1785
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1909
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 st. W misce wymieszać masło ze zgniecionym czosnkiem, imbirem, bułką tartą, posiekaną papryczką i tymiankiem. Rozciąć piersi z kurczaka, nie przecinając zbytnio, tak, aby postała kieszeń. Włożyć farsz i przy pomocy wykałaczki spiąć. Piersi wyłożyć w wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym, doprawić do smaku i piec przez około 20-25 minut, na złotobrązowy kolor.