Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie a oryginalny smak francuskiej kuchni
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1161
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 903
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 500
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1161
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 903
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 500
Składniki
W naczyniu żaroodpornym posmarowamym masłem układamy pocietą pierś na małe kotlety{lekko posolic i popieprzyc]następnie posypac suchą zupą cebulową i ułożyc następną warstwę piersi i zupy cebulowej.W zależności od wielkości naczynia wychodzą 2 lub 3 warstwy.Ostatnią warstwę pokryc plastrami sera zalac smietaną i piec około godziny w 180 stopniach.