Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie a oryginalny smak francuskiej kuchni
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Składniki
W naczyniu żaroodpornym posmarowamym masłem układamy pocietą pierś na małe kotlety{lekko posolic i popieprzyc]następnie posypac suchą zupą cebulową i ułożyc następną warstwę piersi i zupy cebulowej.W zależności od wielkości naczynia wychodzą 2 lub 3 warstwy.Ostatnią warstwę pokryc plastrami sera zalac smietaną i piec około godziny w 180 stopniach.