Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie a oryginalny smak francuskiej kuchni
Kluseczki z kaszki kukurydzianej z dodatkiem parmezanu, czosnku i ziół to pro...
Odsłon: 38
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 801
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 371
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 91
Kluseczki z kaszki kukurydzianej z dodatkiem parmezanu, czosnku i ziół to pro...
Odsłon: 38
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 801
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 371
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 91
Składniki
W naczyniu żaroodpornym posmarowamym masłem układamy pocietą pierś na małe kotlety{lekko posolic i popieprzyc]następnie posypac suchą zupą cebulową i ułożyc następną warstwę piersi i zupy cebulowej.W zależności od wielkości naczynia wychodzą 2 lub 3 warstwy.Ostatnią warstwę pokryc plastrami sera zalac smietaną i piec około godziny w 180 stopniach.