Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie a oryginalny smak francuskiej kuchni
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6089
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6089
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Składniki
W naczyniu żaroodpornym posmarowamym masłem układamy pocietą pierś na małe kotlety{lekko posolic i popieprzyc]następnie posypac suchą zupą cebulową i ułożyc następną warstwę piersi i zupy cebulowej.W zależności od wielkości naczynia wychodzą 2 lub 3 warstwy.Ostatnią warstwę pokryc plastrami sera zalac smietaną i piec około godziny w 180 stopniach.