Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie a oryginalny smak francuskiej kuchni
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17059
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2463
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4638
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1820
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17059
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2463
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4638
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1820
Składniki
W naczyniu żaroodpornym posmarowamym masłem układamy pocietą pierś na małe kotlety{lekko posolic i popieprzyc]następnie posypac suchą zupą cebulową i ułożyc następną warstwę piersi i zupy cebulowej.W zależności od wielkości naczynia wychodzą 2 lub 3 warstwy.Ostatnią warstwę pokryc plastrami sera zalac smietaną i piec około godziny w 180 stopniach.