Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie, proste w przygotowaniu
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5635
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1117
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5166
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1541
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5635
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1117
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5166
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1541
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy, obrabiamy i kroimy w drobna kostke. Papryke umyć, i pokroić również w kostke, por w piórka. Pierś podsmażyc na oliwie, dodac papryke, smażyć ja przez chwile razem z kurczakiem. Dodac por- często mieszac. przyprawic solą,pieprzem, i paprykami
Gdy papryka bedzie juz miekka, zmniejszyc ogien pod garnkiem i powoli dodawac smietany, nastepnie kostke rosolowa i przecier, caly czas mieszając Podawać z ryżem
Smacznego