Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki latwy szybki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1835
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1835
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2072
Składniki
pokrjona w kostke cebule i czosnek podsmazyc na oleju na patelni i przelozyc do garnka dodac sos chinski i pomidory
.na oleju podsmazyc piers z indyka pokrojona w kostke i rowniez przelozyc do garnka calosc dusic pod przykryciem przez 20 minut na malym ogniu.
.podgrzewac przez ok 5 minut na malym ogniu dodac serek wiejski i podgrzewac przez 2 minuty doprawic sola i pieprzem