Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Składniki
Ziemniaki kroimy w grubsze paski.Układamy w naczyniu żaroodpornym.Troszeczkę solimy.
Piersi kroimy jak na schabowe.Przyprawiamy.Kładziemy na ziemniaki.
Marchewki trzemy na tarce o drobnych oczkach.Kładziemy na mięsku.
Na marchewki wykładamy majonez.
Podlewamy troszkę wodą,ok,1 szklanki.
Pieczemy 1,5 godziny ,w temp.200 st .C