Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4216
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4216
Składniki
Ziemniaki kroimy w grubsze paski.Układamy w naczyniu żaroodpornym.Troszeczkę solimy.
Piersi kroimy jak na schabowe.Przyprawiamy.Kładziemy na ziemniaki.
Marchewki trzemy na tarce o drobnych oczkach.Kładziemy na mięsku.
Na marchewki wykładamy majonez.
Podlewamy troszkę wodą,ok,1 szklanki.
Pieczemy 1,5 godziny ,w temp.200 st .C