Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pizza z kurczakiem i boczkiem"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10045
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2685
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1820
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 685
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3917
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10045
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2685
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1820
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 685
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3917
Składniki
Zagnieć wszystkie na ciasto. Przykryj ściereczką i odstaw na 30 minut w ciepłe miejsce.
Obsmaż boczek, szpinak z wyciśniętym czosnkiem. Placek posmaruj ketchupem, posyp ziołami, wyłóż pozostałe . Piecz 20 minut w temperaturze 250°C. Podaj posypaną rukolą i tartym parmezanem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień