Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pizza z kurczakiem i boczkiem"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Zagnieć wszystkie na ciasto. Przykryj ściereczką i odstaw na 30 minut w ciepłe miejsce.
Obsmaż boczek, szpinak z wyciśniętym czosnkiem. Placek posmaruj ketchupem, posyp ziołami, wyłóż pozostałe . Piecz 20 minut w temperaturze 250°C. Podaj posypaną rukolą i tartym parmezanem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień