Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pizza z kurczakiem i boczkiem"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Składniki
Zagnieć wszystkie na ciasto. Przykryj ściereczką i odstaw na 30 minut w ciepłe miejsce.
Obsmaż boczek, szpinak z wyciśniętym czosnkiem. Placek posmaruj ketchupem, posyp ziołami, wyłóż pozostałe . Piecz 20 minut w temperaturze 250°C. Podaj posypaną rukolą i tartym parmezanem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień