Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest ktoś kto nie lubi kalafiora? Na pewno tak podanego polubią wszyscy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8579
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8579
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Składniki
Kalafiora kroimy w plastry o grubości około 2 cm. Oliwę łączymy z olejem i przyprawiamy.
Dodajemy natkę pietruszki i czosnek.
Każdy placek smarujemy z dwóch stron, i grillujemy lub smażymy 5-8 minut z każdej strony. Smacznego!