Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest ktoś kto nie lubi kalafiora? Na pewno tak podanego polubią wszyscy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Składniki
Kalafiora kroimy w plastry o grubości około 2 cm. Oliwę łączymy z olejem i przyprawiamy.
Dodajemy natkę pietruszki i czosnek.
Każdy placek smarujemy z dwóch stron, i grillujemy lub smażymy 5-8 minut z każdej strony. Smacznego!