Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-01-2010
smaczne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8448
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8448
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Zrobić placki ziemniaczane chyba każdy potrafi je zrobić. Ja trę ziemniaki na średnich. otworach, a mąki daję tyle żeby masa nie była zbyt gęsta.
Cebulę przysmażyć na patelni, na maśle. Gdy cebula będzie gotowa wrzucić grzyby, Podsmażyć chwilkę z cebulą po czym zalać bulionem i dusić do miękkości. Śmietanę wymieszać z łyżką śmietany. Doprawić do smaku i podawać.