Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienne, delikatne i bardzo smaczne
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14777
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 817
„Królowa prywatek” to świetna deserowa propozycja nie tylko na specjalną okaz...
Odsłon: 1917
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14777
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 817
„Królowa prywatek” to świetna deserowa propozycja nie tylko na specjalną okaz...
Odsłon: 1917
Składniki
Polędwiczki myjemy, odkładamy. Olej oraz ocet mieszamy razem z przyprawami i dokładnie obtaczamy w takiej marynacie polędwiczki. Odstawiamy je na 30 min do 1h. Polędwiczki następnie obsmażamy z każdej strony i odkładamy. W naczyniu do zapiekania na dnie układamy pokrojoną w krążki cebulę i na tej cebuli polędwiczki. Podlewamy to piwem,na wysokość 1/3 polędwiczek a na polędwiczkach dodatkowo rozsmarowujemy musztardę i posypujemy posiekanym ząbkiem czosnku i 1 łyżką posiekanej cebuli. Zapiekamy pod przykryciem przez około 2 godziny w temperaturze 180-200 stopni. Podajemy z frytkami oraz sałatką/surówką.
Po więcej przepisów zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl