Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 651
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 94
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 651
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 94
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1194
Składniki
Mięso mielone podsmażyć, dodać marchewkę i selera strate na dużych oczkach tartki, cebulę pokrojoną w kostkę i dusić ok 10 minut. Dodać groszek
Oddzielnie ugotować sos wg przepisu na opakowaniu i dodać go do mięsa i warzyw, dodać koncentrat rozcieńczony w wodzie, poczekać aż się wszystko zagotuje,
Przyprawić do smaku. Podawać z makaronem. Smacznego.