Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piers z kurczaka z mieszanka warzyw to smaczne i proste danie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16865
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16865
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Składniki
Piers z kurczaka kroimy na cienkie paski,doprawiamy do smaku sola i pieprzem i podsmazamy na oleju. Osobno dusimy na oleju pokrojona w paski marchewke,seler,papryke.Jak warzywa zmiekna dodajemy cukinie rowniez pokrojona w paski.Doprawiamy do smaku i dusimy dopoki cukinia nie zmieknie po czym laczymy z usmazona wczesniej piersia z kurczaka i na malym ogniu dusimy jeszcze pod przykryciem okolo 10' Tak przygotowana potrawke mozna podac z ryzem,kasza kuskus,ziemniakami lub najprosciej z chlebem.