Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na szybko, gdy nie ma czasu na gotowanie a głód nie chce zbyt długo czekać :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie z odrobiną oliwy z oliwek
przygotuj sos: umyj i obierz warzywa, pokrój i podsmaż na oliwie, przypraw
dolej 250 ml wody i 2 łyżeczki przecieru pomirodowego (mogą być pomidory w puszce lecz zmiksowane)
gotuj, ciągle mieszając przez 2 minuty
podawaj wedle uznania: osobno makaron i sos lub wymieszane razem. możesz posypać parmezanem
SMACZNEGO!