Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na szybko, gdy nie ma czasu na gotowanie a głód nie chce zbyt długo czekać :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Składniki
ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie z odrobiną oliwy z oliwek
przygotuj sos: umyj i obierz warzywa, pokrój i podsmaż na oliwie, przypraw
dolej 250 ml wody i 2 łyżeczki przecieru pomirodowego (mogą być pomidory w puszce lecz zmiksowane)
gotuj, ciągle mieszając przez 2 minuty
podawaj wedle uznania: osobno makaron i sos lub wymieszane razem. możesz posypać parmezanem
SMACZNEGO!