Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kozim serkiem i pieczoną papryką"
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 560
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2770
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 221
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 271
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 560
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2770
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 221
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 271
Składniki
Papryki umyj i włóż do brytfanki. Nastaw piekarnik na temperaturę 180°C i piecz około godziny. Po wyjęciu z pieca przykryj je i odstaw do wystygnięcia. Następnie obierz papryki ze skórki, wyjmij gniazda i pokrój w paski.
Chleb posmaruj serkiem kozim, ułóż na każdej kromce po plasterku papryki. Skrop oliwą z oliwek i wyciśnij przez praskę świeży czosnek. Oprósz solą i pieprzem, a na koniec ozdób kaparami.Źródło: Dobry Tydzień