Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kozim serkiem i pieczoną papryką"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1159
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11553
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1159
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11553
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Składniki
Papryki umyj i włóż do brytfanki. Nastaw piekarnik na temperaturę 180°C i piecz około godziny. Po wyjęciu z pieca przykryj je i odstaw do wystygnięcia. Następnie obierz papryki ze skórki, wyjmij gniazda i pokrój w paski.
Chleb posmaruj serkiem kozim, ułóż na każdej kromce po plasterku papryki. Skrop oliwą z oliwek i wyciśnij przez praskę świeży czosnek. Oprósz solą i pieprzem, a na koniec ozdób kaparami.Źródło: Dobry Tydzień