Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kozim serkiem i pieczoną papryką"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2793
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2793
Składniki
Papryki umyj i włóż do brytfanki. Nastaw piekarnik na temperaturę 180°C i piecz około godziny. Po wyjęciu z pieca przykryj je i odstaw do wystygnięcia. Następnie obierz papryki ze skórki, wyjmij gniazda i pokrój w paski.
Chleb posmaruj serkiem kozim, ułóż na każdej kromce po plasterku papryki. Skrop oliwą z oliwek i wyciśnij przez praskę świeży czosnek. Oprósz solą i pieprzem, a na koniec ozdób kaparami.Źródło: Dobry Tydzień