Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna tarta z bobem"
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3610
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 461
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 187
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5596
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3610
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 461
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 187
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5596
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Składniki
Szybko zagnieć ciasto i włóż je do lodówki na 30 minut. Cebulę pokrój w kostkę, boczek w paski, zeszklij na maśle. Obierz ugotowany bób, cykorię umyj, oddziel listki.
Ciasto rozwałkuj, ułóż w wysmarowanej formie, nakłuj widelcem. Piecz 15 minut w temp. 180°C, ostudź. na sos wymieszaj, wylej na ciasto, na to wyłóż farsz. Zapiekaj przez 15 minut w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień