Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna tarta z bobem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
Szybko zagnieć ciasto i włóż je do lodówki na 30 minut. Cebulę pokrój w kostkę, boczek w paski, zeszklij na maśle. Obierz ugotowany bób, cykorię umyj, oddziel listki.
Ciasto rozwałkuj, ułóż w wysmarowanej formie, nakłuj widelcem. Piecz 15 minut w temp. 180°C, ostudź. na sos wymieszaj, wylej na ciasto, na to wyłóż farsz. Zapiekaj przez 15 minut w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień