Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 58
Dodano: 12.10.2008
Odsłon: 3335
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
kapuste nalezy obgotowac tak aby liscie daly sie oddzielic, wyciac nalezy kaczan, zrobic w miedzyczasie farsz tak jak do golabkow, czyli , cebule zeszklic, dodac przetarty czosnek doprawic sola i pieprzem, dodac ugotowane 2 paczuszki ryzu przesmazony boczek z cebulka ,wszystko razem wymieszac, listki kapusty ulozyc na przemian z miesem na wysmarowanym naczyniu zaroodpornym, czyli liscie kapusty, farsz i tak ne przemian,dodac przyprawy,na wierzch mozna dodac mala lyzeczke masla - mozna podawac z sosem pomidorowym lub grzybowym , smakuja najlepiej na swiecie- zycze smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)