Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ma niepowtarzalny smak, aromat, pysznosci,mam nadzieje ze nie tylko dla smakoszy....
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
wszyskie przyprawy jak wyzej wymieszac razem, utworzy sie z tego dozc gesta zalewa, czosnek nalezy przepuscic przez praske a wymieszac calosc trzepaczka bardzo dokladnie, kurczaka umyc, najlepiej przekroic na pol wdzluz, umyc, osuszyc , zalac zalewa i odstawic na cala noc w zimne miejsce, (najlepiej ulozyc w naczyniu zaroodpornym )na nastepny dzien naczynie z cala zalewa wlozyc do rekawa i pec tak dlugo ile wazy kurczak, poczatkowo w temep, 250 stopni a jak zacznie pachniec zmniejszyc do ok 180 stopni., podac z frytkami beztluszczowymi i dowolna surowka, jezeli ktos ma ochote mozna na bazie uduszonej zalewy zrobic sosik i podawac z ziemniaczkami - smacznego !